Kedves Látogató! Oldalunk próbaüzemmódban működik jelenleg, ezért kerünk, ha bármilyen hibát, rendellenes működést észlelsz, jelezd nekünk a tanfolyam@intimtorna.hu címen! Köszönjük a segítségedet!

Miben segít?

Női programok

Női tréningek

Fantasztikus, amit mi nők adunk a világnak. Mi kaptuk azt a lehetőséget, hogy gyermeket szülhetünk, és gyakorolhatjuk az anyaságot. Szeretném, ha tudnánk magunkat ünnepelni, ha megbecsülnénk magunkat. A tréningek azon céllal indulnak, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Tudjuk a testünket karbantartani az alhas területén, hogy több örömöt élhessünk át, hogy nagyobb örömöt nyújthassunk, hogy egészségesebbek legyünk.
A nők soha nem beszéltek a fájdalmukról. Csendben tűrtek. Én szeretném, ha hangosan nevethetnénk helyette. Minden nőknek szóló tréning gyengéd, támogat, vitalitást ad.
Tabu helyett legyen öröm!

A tanfolyamok mindegyike jótékony változásokat hozhat az életedbe. Nem cél, hogy úgy menj haza, mint ahogy eljöttél. A változás valóban érezhető. A fejlődés lehetősége minden életkorban adott.
 
Szeretném, ha másképp tudnál ránézni a benned zajló folyamatokra, új szemszögből látnál összefüggéseket az életedben, és erőt merítenél a céljaid megvalósításához! Nyitottan érkezz, biztosan ÉL-mény lesz!
 
Szerzői Jogvédelem
 

A Kriston Intim Torna®, -Gésák Titka®, -Intimfitness®, -Testreform®, -Gólyatréning® koncepciójában és nevében is védettek. Az oldalakon szereplő tartalom bármilyen felhasználásához (kivéve rálinkelés) előzetes írásbeli engedély szükséges. A saját jogú tartalmak jogtalan átvétele napi bérleti díjban kerül kiszámlázásra.Kérlek tartsd tiszteletben a szerző jogait!
 

Vélemények