Kedves Látogató! Oldalunk próbaüzemmódban működik jelenleg, ezért kerünk, ha bármilyen hibát, rendellenes működést észlelsz, jelezd nekünk a tanfolyam@intimtorna.hu címen! Köszönjük a segítségedet!

Miben segít?

Gésák titka

Teljesebben élheted meg a szexualitást

12 órás tréning, ami után gésa nem leszel, de nagyobb örömmel, teljesebben élheted meg a szexualitást, és társadnak is nagyobb örömöt adhatsz. Ez a tanfolyam természetesen NŐKNEK indul, a Kriston Intim Torna tanfolyam elvégzése után válik lehetségessé.
 
Célja a szexuális ön-, és társismeretünk fejlesztése, a szerelmi gyönyörben résztvevő izmok erősítése, a szerelmi izmok ügyesítése, szexuális mozgáskultúránk gazdagítása, a hüvely „érzékenyítése”, orgazmusra való képesség növelése, az erotikus természetünk megismerése, az abban való kiteljesedés,  szexuális élmények gazdagítása.
 
Lépésről lépésre nyitjuk a belső ösvényeket a bennünk élő „ŐSNŐ” felé. Növeljük önbizalmunkat, fejlesztjük az elengedettségre való képességet. Fölrázzuk kicsit magunkat, kilépve a hétköznapok hangulatából. Csiszoljuk a bennünk rejlő szexualitásunk gyémántját, hogy a fényt szebben szórja, és a fényt teljesebben magába engedje.
Tabuk nélkül, őszinte, támogató légkörben fejlesztjük személyiségünk boldogságra vágyó, játékos, erotikus oldalát, életkortól, formától és házasságlevéltől függetlenül, hogy a bennünk élő szenvedélyes, szabad nő, és az érzéki Istennő teljesebben megélhető legyen.
 
A tréning mozgásból és "életmesékből" áll. Ez utóbbi során a történetekben rejlő tanításokkal új szempontokat kaphatsz önmagadhoz, társadhoz, nőkhöz, férfiakhoz, a szexualitáshoz. Ezek hatására van lehetőség átértékelni és feloldani gátlásokat, szorongásokat, félelmeket. Elolvadhatnak  megkövült részeink. Változás nélkül nem mész haza! :)
 
 A tréning lehetőséget ad feltárni azon elakadásokat, melyek következtében kialakulhat endometriózis, vérzési rendellenesség, PCOS, mióma, ciszta, megfoganási nehézség, orgazmushiány, "száraz hüvely", libidóhiány. Az egészséges szexualitás visszahat az egészségünkre és a mentális állapotunkra. Egészséges szexualitás alapja a könnyed megfoganásnak és szülésnek.
Mi várható még? Idézem egy tanítványom: "azt hittem, hogy a hüvelyi orgazmus, csak kevesek kiváltsága. Most már tudom, hogy tanulható."
"szakmai karrierem indult el a hüvelyi orgazmus személyiség átalakító erejétől. Teljes nőnek érzem már magam."
"35 éves koromig defektesnek éreztem magam a hüvelyi orgazmus nélkül, most meg hihetetlen evidens."
"Minden gát csak a fejemben létezett, amiket órák alatt felismertem."
"Rájöttem, hogy mindig nő voltam, csak nem engedtem meg magamnak, hogy megmutatkozzon."
 
A foglalkozáshoz nagyon kényelmes felsőrészt és lezser, laza, könnyed nadrágot érdemes hozni (ne szorítsa le az izmokat a hasnál, a gátnál). FORMA NEM SZÁMÍT. Zokniban vagyunk és szükséges még egy könnyű alátét, jógaszőnyeg vagy akár törülköző formájában. Gésa ruha nem kell. :)
  
A részvételi díj 35.000 Ft       
 

Vélemények
  • SZERZŐ | 2014. 06. 08. | Férfi programok
    "Rájöttem, hogy mindig nő voltam, csak nem engedtem meg magamnak, hogy megmutatkozzon."