Kedves Látogató! Oldalunk próbaüzemmódban működik jelenleg, ezért kerünk, ha bármilyen hibát, rendellenes működést észlelsz, jelezd nekünk a tanfolyam@intimtorna.hu címen! Köszönjük a segítségedet!

Gólyatréning

Szülésre, anyaságra való felkészülés.

Kriston módszer-Gólyatréning (oltalom alatt álló megnevezés, a tréning szerzői jogvédelem alatt áll): Szülésre, anyaságra való felkészülés. Hozd világra babádat elégedetten!
 
Ezen a tréningen KIT-et végzett kismamák jó érzését szolgálja minden elméleti és gyakorlati ismeret. Célunk, hogy megelőzzük a várandósság és a szülés környékén kialakuló intim tünetek előfordulását, mint az aranyér, inkontinencia vagy az alhasi szervek süllyedése. A tréning abban is segít, hogy a kismama a legnagyobb fájdalomcsillapítót, az extázist használja, és így váljon örömteli élménnyé a szülés, amely később hatással van a párjával, a gyermekével és az önmagával való kapcsolatára is.
 
Átírjuk azon félelmeinket,, melyek mélyen a szüléshez kötődnek. Visszaszerezzük azon természetesség érzetünket a legnagyobb női öröm kapcsán, mely a félelem előtt még megvolt mindannyiunkban.
Mi a teendő a gátmetszés elkerülése érdekében? Gátvédő vajúdástechnika alkalmazása.
 
Miként érd el, hogy ne "fájjon"? Extázisban való szülés, a test felkészítése az elengedésre, a szülés utáni regenerálódásra. Hogyan indítsd újra a szexualitást?
A tréning végén a Gólya-papák is részt vesznek a foglalkozáson, ha a csoport kéri, itt számukra egy szívecske a belépő. :)

A tréning ára: 35 000 Ft.

Vélemények