Kedves Látogató! Oldalunk próbaüzemmódban működik jelenleg, ezért kerünk, ha bármilyen hibát, rendellenes működést észlelsz, jelezd nekünk a tanfolyam@intimtorna.hu címen! Köszönjük a segítségedet!

Miben segít?

Kriston Gézák Titka

Turbózd fel a szexuális életedet!

Egyszer egy tanítványom reklamált, hogy nem igazság, hogy nőknek van Gésák titka tréning, miért nincs a férfiaknak GÉZÁK" TITKA? Egyben az is kifejeződik a névben, hogy inkább játénak tekintsük a szexualitást, és ne szorongással járó produkciónak.   

Miként legyél jobb szerető, tuti biztos hüvelyi orgazmus, hogyan kontrolláld mesterien a magömlésed, miként végezz igazán eredményes hatású KIT-et, ezeket a témákat érintjük ezen a tréningen.
Óriási Tesztoszteron dömping...Komoly élettani hatás várható!
Feledhetetlen tréningben lesz részed és biztosan érezni fogod a változást!

A  Gézák titka tréning intenzívebb fejlesztő hatással van a pénisz, prosztata környéki  izmokra. Kiemelten  foglalkozik a szexualitással:
-               miként tudja egy férfi mesterszintre emelni a magömlés irányítását
-               hogyan legyen orgazmus, és magömlés csak, ha akarod
-               tuti biztos hüvelyi orgazmus elérése
-               hevesebb orgazmus
-               érzelmekkel átszőtt  szex intenzívebb hatása
-               szexuális természetünkra való rálátás
-               az élvezet összehangolása
Mindez sok nevetéssel.  Az a férfi, aki ezt tudja, az másként érint, másként mozdul, annak a partnere biztos örömre számíthat.

A GÉZÁK TITKA (HALADÓ férfi tréning, 2.szint) csak KIT tanfolyam után végezhető el!

Mire készülj?

  • A sikeres mozgástanuláshoz nagyon lezser, laza, könnyed nadrágot érdemes hozni (ne szorítsa le az izmokat a hasnál, a gátnál, a combtőnél: melegítő, sportnadrág, kényelmes, boxer típusú alsónadrág). 
  • Zokniban vagyunk és szükséges még egy könnyű alátét, akár törülköző formájában (szivacs van). Érdemes hosszú-, és rövid ujjú felsőrészt is hozni.  
  • A helyszínen teát, vizet tudunk biztosítani, ha bármi mást innál vagy éppen ennél, akkor kérlek, gondoskodj a megfelelő ellátmányról! 
  • Sok-sok beszédre készülj! :)

Vélemények