Kedves Látogató! Oldalunk próbaüzemmódban működik jelenleg, ezért kerünk, ha bármilyen hibát, rendellenes működést észlelsz, jelezd nekünk a tanfolyam@intimtorna.hu címen! Köszönjük a segítségedet!

Kriston Intim Torna Nőknek

Ha változásokat szeretnél!

A  Kriston-módszer igazolt hatásosságát köszönheti az egyedülálló oktatási módszerének, a különleges mozgásanyagának, és mindannak, ami még a tornán túl része a foglalkozásnak.
Tanítványok érkeznek a világ minden tájáról, mert ez a fajta tanítás különlegesen hatékonynak bizonyult.

A tréningen a következőkkel fogsz gazdagodni:

1. Kriston Intim Torna mozgásanyag, ami a rejtett izmaink gyorsaságát, erejét, állóképességét fejlesztik, ebből adódóan erőssé válik a húgycső, a hüvely, a végbél, visszahúzódik az aranyér, megemelkedik a húgyhólyag, méhtest, végbél. 
A tréningen lépésről lépésre tanulod a mozgást, melynek egyik eszköze, hogy minden új mozgáselem során nő az önbizalmad, és teljesen magabiztosan fogod otthon végezni azokat.
Egyéni mozgásprogramot kapsz a tréning végén, illetve hanganyagot, hogy ami a gyakorlást segíti a mindennapokban.
A torna komoly változásokat hoz az életbe, mert a Kriston Intim Torna mozgás anyaga segít leoldani azon érzelmeket a hasi szervekről, amiket úgy cipelünk, mintha koloncok lennének ránk kötve, amivel akadályozhatják az egészséges működést.
A mozgás jelentős változáshoz segít a szexualitás kapcsán is, ami a párkapcsolatra jelentős kihatással van.

2. A Kriston Intim Torna feszültségoldó történetei segítenek feltárni azon funkciózavar forgatókönyvet, amit egészségforgatókönyvre kívánunk átírni. Ennek érdekében elhangzó igaz történetek segítségével magad tárod fel a benned zajló folyamatokat, hiszen azokat csak te ismerheted. Csak ezt követően lehetsz kész arra, hogy azon változtass. A tréningről kész stratégiával tudsz hazamenni.   Ennek eredménye gyakorta a gyors, megdöbbentő változások sora, a gyors gyermekáldás. Így szűnhet meg gyorsan aktusnál a fájdalmas behatolás, endometriózis, PCOS, gyulladási hajlam, mióma, ciszta, orgazmushiány, női hormon alulműködés, libidóhiány, menstruciós görcs...
 
3. A Kriston Intim Torna hasi szerveidet védő szokások egyszerű betartásával, képes leszel óvni a hasi szerveidet, alhasi izmaidat, azokat ellátó ereket, a hasi kötőszövetrendszert komplexen az egész alhasban. Betartásukkal megelőzhető a hasi szervek süllyedése, a tápanyag hiányból származó fokozott izomgyengeség. A sikeres műtét utáni állapotok
 
A tréning jóízű változásokhoz segít nőiességed megélése kapcsán. Az új megélés új érzésekkel, és új hormonállapottal jár. A hasi szervek funkciójának a javítása életminőségedben érződik majd. A záróizmaid  a KIT segítségével 10 hét alatt 132%-kal nagyobb erőkifejtésre lesznek képesek, de a szorgalmasan gyakorlók ettől jelentősen nagyobbat fejlődést is elkönyvelhetnek.   A gyakorlatok egyszerűek, szórakoztatóak, és az oktató garantálja a sikert! A Kriston Intim Torna a nemzetközi gyakorlattól eltérően teljes biztonsággal, helyesen, könnyen elsajátítható. A Kriston Intim Torna jelentősen eltér minden más gátra ható tornától, melynek nagy erőssége az oktatási módszertana, ami egyedi, a világon egyedülálló. 
A résztvevő nők 98%-a jelezte vissza, hogy a 12 órás tréning pozitív változást eredményezett a nőisége megélése kapcsán. 
  
A  torna szinte csak apropó, hogy közelebb kerülhessünk női természetünkhöz. A mozgáson túl, a kulcsmondatok új zárakat nyitnak, más ajtókat pedig bezárnak. Haladj jó úton!
 
A következő esetekben különösen időszerű a Kriston Intim Torna:
- ha jó formában szeretnéd magad érezni a húgycsöved, a hüvelyed, a végbélzáróizmod területén,
- kiemelten fontos minden kismamának a felkéSZÜLÉS során, a 9 hónap alatt, mihamarabb,
- ha a szexualitásod kívánod izgalmasabbá tenni, fejleszteni,
- szülés után szeretnél újra feszes lenni a szülőcsatorna környékén,
- a változókorra készülsz, vagy bekövetkezett,
- ha a menstruációt nehezen éled meg,
- ha nőgyógyászati, urológiai, emésztőszervi funkciózavaraid vannak,
- ha görcsösek a záróizmaid,
- visszatérő gyulladások esetén,
- a következő tüneteknél: mióma, ciszta, gyulladások, meddőség, menstruációs zavarok, libidóhiány, PCOS, endometriózis, progeszteron hiány, ösztrogén dominancia, ösztrogén hiány, prolaktin hormon termelődésének a zavara,
- sikeres műtétek után,
- gátmetszás után,
- orgazmushiány esetén.
 
A legtöbben telve vannak a foglalkozást megelőző időszakban bizonytalansággal, hogy vajon sikerülni fog-e a gyakorlatok elsajátítása. Már most megnyugtatlak, hogy a program ereje éppen abban van, hogy mindenki kortól, erőtől, ügyességtől függetlenül, lépésről lépésre szinte elkerülhetetlen módon válik birtokosává a sajátos tornagyakorlatoknak.    

Mire készülj?
A gyakorlatok elsajátítása mellett, sok-sok beszédre számíts. A Kriston-módszer tökéletes elsajátításához szükséges egyfajta mélyebb, elméleti megértés, amihez történeteken keresztül segítlek hozzá. 
A tréningen semmilyen számodra kellemetlen dolog nem történik, nem kell a csoport előtt beszámolnod az egyéni hátterdről, esetleges problémáidról.

Mit hozz magaddal?
A tréningen kényelmes öltözékben, zokniban vagyunk. Szükséges még egy jógaszőnyeg (vagy bármilyen alátét, törülköző, párna). Gondoskodj még enni-innvalóról.

Problémát jelent-e, ha menstruálsz éppen a tréning ideje alatt?
A menstruáció ideje alatt is biztonsággal végezhető a Kriston Intim Torna bármely gyakorlatsora.

Problémát jelent-e, ha várandósan érkezel a tréningre?
Nem, a Kriston Intim Torna mindkettőtökre pozitív hatással lesz majd. 

Mit ad a tréning?
A tréning 12 órájával elsajátítható tudás elengndő ahhoz, hogy saját magad, önállóan otthon gyakorolva a módszert változásokat, eredményeket érj el. Az alaptréning elvégzése azonban nem jogosít arra, hogy gyakorlatait, elemeit, elméleti hátterét más mozgásformákba beépítsd vagy csoportoknak oktasd az intim tornát. Ha szeretnél te is tréner lenni, arra is van mód, egy 300 órás összetett képzés elvégzése után. Erről bővebb információkat ide kattintva találsz.

Vélemények