Kedves Látogató! Oldalunk próbaüzemmódban működik jelenleg, ezért kerünk, ha bármilyen hibát, rendellenes működést észlelsz, jelezd nekünk a tanfolyam@intimtorna.hu címen! Köszönjük a segítségedet!

Kriston Intim Torna Férfiaknak

A férfierő megtartásáért

KRISTON INTIM TORNA FÉRFIAKNAK a férfierő megtartásáért
A  Kriston-módszer igazolt hatásosságát köszönheti az egyedülálló oktatási módszerének, a különleges mozgásanyagának, és mindannak, ami még a tornán túl része a foglalkozásnak.
Tanítványok érkeznek a világ minden tájáról, a hatás megtapasztalására. A módszer nem hasonlít más gátizomra ható tréningre. A módszer eredményei kutatásokkal alátámasztott.
A tréning speciális, didaktikusan felépített mozgásanyaga egyrészt intenzív hatást fejt ki a hímvessző, a prosztata alatti, here fölötti és a végbél körüli izmokra, melyeknek gyorsaság-, állóképesség-, erő- és irányítottságot fejlesztő gyakorlatait sajátítjuk el. Másrészt olyan alhasstimuláló gyakorlatsort tanulunk, ami serkenti a szexuális funkciókat, növeli a hormonhatást, megszűnteti a székrekedést, segíti az aranyér, here-visszértágulatból származó tünetek enyhülését, megszűnését, műtét után pedig gyorsítja a felépülést. Emellett még számtalan előnnyel jár az egészséges szervezetre is nézve. A megtanult tréninget hasonlóképpen érdemes beépíteni a mindennapokba, mint a fogmosást, napi néhány percben.
 
A tréningen a következő elemekkel fogsz találkozni:  
 
1. Kriston Intim Torna mozgásanyag,   Az izom erősödésétől  a pénisz merevedési szöge kisebb lesz, erőteljesebbé válik a magömlés, hatékonyabbá a vizelet-, széklet megtartása, és jelentős változást hozhat szexuálisan a gyakorlatsorral elért új állapot: a pénisz működtetése tudatosabbá válik, az erekció erősebb lesz, fokozódik a magömlés kontroll, és a pénisz átmérőjében és hosszában is visszajelzi  a hatékony gyakorlást.
A tréningen lépésről lépésre tanulod a mozgást, melynek egyik eszköze, hogy minden új mozgáselem során nő az önbizalmad, és teljesen magabiztosan fogod otthon végezni azokat.
Egyéni mozgásprogramot kapsz a tréning végén, illetve hanganyagot, ami a gyakorlást segíti a mindennapokban.
A torna komoly változásokat hoz az életbe, mert a Kriston Intim Torna mozgás anyaga segít leoldani azon érzelmeket a nemiszervekről, amiket úgy cipelünk, mintha koloncok lennének ránk kötve, amivel akadályozhatják a libidót, az egészséges merevedést, a magömlés biztonságos kontrollját, a szervek egészséges funkcióját.  
A mozgás jelentős változáshoz segít az egészséged, és a szexualitás kapcsán is, ami a párkapcsolatra jelentős kihatással van. A potencia növekedése a lelkedre is kihat!
 
2. A Kriston Intim Torna feszültségoldó történetei segítenek feltárni a funkciózavart okozó forgatókönyvet, amit egészségforgatókönyvre kívánunk átírni. Ennek érdekében elhangzó igaz történetek segítségével magad tárod fel a benned zajló folyamatokat, hiszen azokat csak te ismerheted. Csak ezt követően lehetsz kész arra, hogy azon változtass. A tréningről kész stratégiával tudsz hazamenni.   Ennek eredménye gyakorta a gyors, megdöbbentő változások sora, a gyors minőségi változás a szexuális funkciókban, a prosztata működésében, a gyulladási hajlam megszűnésében, a Tesztoszteron szint emelkedésében.
A történetek segítségével hasznos ismeretekre teszel szert a nők szexuális természetével, az orgazmusokkal kapcsolatban. Ezek az információk is nagyban hozzájárulnak a férfi önértékelés javulásához. Felméréseink szerint a tréninget végzett férfiak 100%-ban jelezték vissza a pozitív irányú változást.
 
3. A Kriston Intim Torna hasi szerveidet védő szokások egyszerű betartásával, képes leszel óvni a hasi szerveidet, alhasi izmaidat, azokat ellátó ereket, a hasi kötőszövetrendszert komplexen az egész alhasban. Így a legjobb formában tartható a barlangos test, megelőzhető a here süllyedése, a prosztata megnagyobbodása,  és a tápanyag hiányból származó fokozott izomgyengeség.  
 
Kinek ajánlott a Kriston Intim Torna férfiaknak?
17 éves kortól bármilyen életkorban sikerrel elsajátítható a mozgásanyag. A sikert az oktató garantálja.  A világon egyre több helyen oktatják a Kriston-módszert, illetve utaznak ide külföldről, mert különleges, életminőséget meghatározó tudást adunk át a férfiaknak.
Minden férfi életében mihamarabb hasznos lenne a tréning elvégzése, hiszen mi olyan ismeretekre teszünk szert, amit senki helyettünk nem tud megvalósítani. Amennyiben ezt a nagyon komplex, ugyanakkor rövid tornát beilleszted a napodba, akkor sokkal kevesebbet kell orvoshoz fordulnod. A program a tudatos alhasi egészséged segíti!
 
A Kriston Intim torna tréning különösen javasolt:
-               amennyiben fejleszteni kívánod a szexuális képességeidet,
-               növelni szeretnéd a libidót, a Tesztoszteron hormonszintet,
-               fokozni kívánod a merevedési képességed, a nőkre való feromon hatást,
-               amennyiben prosztata gyulladással, vagy annak hajlamával küzdesz,
-               ha prosztata megnagyobbodásod van,
-               ha nehezen megy a magömlés kontrollja (korai, késői magömlés, vagy arra való képtelenség),
-               ha vénatágulataid vannak a gáton (here, aranyér),
-               ha szeretnéd lassítani a férfi klimaxhoz társuló tüneteket,
-               ha műtét után óvni kívánod magad, vagy vizeletvesztést tapasztalsz, mint szövődményt
-               ha többet szeretnék tudni a nők orgazmushoz segítéséről,
-               amennyiben erőteljesebb orgazmust szeretnél megélni.

Vélemények